rękawiczki posiadam oczywiście nie-latekeksowe,zapomniałem o nich ,co do wody utlenionej mam mieszane uczucia,ale rozważam zrobienie jakiegoś patentu.
co do nożyczek-bd. kupywał niedługo i mam pytanie: ile takie nożyczki ratownicze mogą kosztować?
Welcome to Zombie Zone Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Napisano 13 luty 2012 - 20:10
Cena zależy od jakości: od 24 zł do 75 zł. Zobacz sobie tutaj.
http://paramedyk24.p...e=no%C5%BCyczki
Tymi za 75 zł przetniesz nawet dwudziestogroszówkę chociaż na to nie wyglądają.
http://paramedyk24.p...e=no%C5%BCyczki
Tymi za 75 zł przetniesz nawet dwudziestogroszówkę chociaż na to nie wyglądają.
Napisano 15 luty 2012 - 09:03
Użytkownik beryl dnia 14 luty 2012 - 19:42 napisał
oby...
Rzeczy niemożliwe załatwiam od razu, cuda zajmują mi trochę czasu...
Napisano 27 luty 2012 - 11:25
Mądre słowa:) zwłaszcza, ze w warunkach polowych taka nawet drobna rana/ skaleczenie szybko ulegnie zakażeniu niedawno braciszek mój podczas spaceru z pieskiem potknął się i wyrżnął na takich fajnych betonowych płytach na miejscu otarcia(dłoń) h2o2 i pseudo opatrunek a w domu gruntowne mycie krwawiącego otarcia i okolic i dopiero taki ładny sterylny plaster chirurgiczny
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
Do góry