Skocz do zawartości

Welcome to Zombie Zone Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Nasze rowery

33 odpowiedzi w tym temacie

rambo

Świeżak

• Użytkownik
  • Pip
  • 19 postów
  • LocationBiałystok

slababateria napisał:

rambo napisał:

model to 8500, rocznik 2008 :)

Uroczo, fajna rama. Wiele osób ma rowery na tych ramach i nikt nie narzekał jeszcze,
ty też jesteś zadowolony?
Ścigałeś się na niej?

- tak
- nie
Więcej info masz na PW :D

Timon

Zwiadowca

• Użytkownik
  • PipPip
  • 50 postów
  • LocationŚwiętochłowice
Jak tak czytam Pany Wasze posty top az mnie w środku ściska jak sobie pomyślę że moje popierdaladło stoi na strychu i sie kurzy z powodu braku kasy na nowe cześci. Staruch z tego mego rowerka, ale póki co, trzymał się dzielnie. :D
Wrzuce fotkę jak odnajde w odmętach równie starego jak rower komputera :D
Raz kozie śmierć.

neodom

Zwiadowca

• Użytkownik
  • PipPip
  • 69 postów
  • LocationSkierniewice
Przeciez tak naprawde rama czy kolor niewazny , rower jak dziala to jest ok . Moj bicykl kosztuje pewnie cwierc ceny ramy treka 8500 ale jezdze na nim bo to wole zamiast isc pieszo
Sex , Rodeo , Bona Parte .
survival sites

dublet

Zwiadowca

• Użytkownik
  • PipPip
  • 40 postów
u mnie mbike renegade 0.5 rocznik 2011 czarny mat...

Riwan

Zwiadowca

• Użytkownik
  • PipPip
  • 32 postów
Jej, nie mogę tego czytać, bo aż mnie boli jak myślę o swoim bicyklu: wiem o nim tylko tyle, jest to całkiem zacny góral francuskiej produkcji, rocznik 2000, kupiony go 6 lat temu za grosze i niesprawny, ale go wyszykowałem i ładnie śmigał. Niestety zaczął się sypać, a jakoś w połowie lata rozleciała się tylna piasta... nie było czasu ani funduszy coby się biedakiem zająć, więc stoi tak do dziś. Jednak jak wpadnie coś więcej do kieszeni, to się za niego biorę. Trzeba będzie zainwestować w trochę części, ale chcę zdążyć przed sezonem, bo kolejnego lata bez roweru nie wytrzymam...

Hasta la victoria, siempre!

Rayan

Przewodnik

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 185 postów
  • LocationKoszalin
to sie nazywa prawdziwa jazda, on jest na pewno przygotowany na zombie :) http://www.noipasi.p...zez-miasto.html
Niech kule świszczą nad ich głowami...

Timon

Zwiadowca

• Użytkownik
  • PipPip
  • 50 postów
  • LocationŚwiętochłowice
Hah, sprezentowano mi nowe popierdaladło co bym do pracy dojeżdżał (stary rower to już wrak). Kross Hexagon V2 :D

http://zapodaj.net/0...f10a57.jpg.html

Przy najbliższej wypłacie troche osprzętu dojdzie. Błotniki, dobre lampy, bagażnik, rogi..... :D
Raz kozie śmierć.

Alive

Przewodnik

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 251 postów
  • LocationBędzin
Ten sam model co moja dziewczyna sobie kupił. Chciała męski z ramą. Dobrze się spisuje. Ja mam też Kross-a A2 i cioram nim już 3 lata. Będziesz zadowolony. Proponuję zainwestować w lepszy łańcuch, bo to słabe ogniwo w kross-ach.
Żyję w kraju, w którym wszyscy chcą ze mnie zrobić ZOMBIE!!!

Timon

Zwiadowca

• Użytkownik
  • PipPip
  • 50 postów
  • LocationŚwiętochłowice
Dzięki za rade :) Sam dużo dobrego o tych Kross'ach słyszałem więc raczej sie nie obawiam... :D
Raz kozie śmierć.

KnockeR

Administrator

• Administrator
  • 953 postów
Jak tam przygotowania do nowego sezonu? U mnie maszyna dzisiaj została umyta i wyświecona, linka od tylnego hamulca wymieniona na nową i można śmigać :ph34r:
When the Zombies come, I'll be ready!
Zombie Zone Survival w świecie postapokalipsy!

naznaczony

Przewodnik

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 108 postów
  • Locationokolice Gołdapi
Przygotowania wyglądają tak, że zbieram kasę na nową maszynę :D

dublet

Zwiadowca

• Użytkownik
  • PipPip
  • 40 postów
ja po operacji kolana,ale w serwisie przed szpitalem z nim byłem,heh...
planuję kupić buty i pedały SPD :ph34r:

Łasky

Zwiadowca

• Użytkownik
  • PipPip
  • 37 postów
Hmm od czasu jak mam prawko jakoś się nie widuje z moim Kellys'em Salamander leży w garażu ... trza go będzie wyciągnąć na światło dzienne bo w końcu ruch to zdrowie ... tylko jak by wolnego czasu było 2 razy więcej :D

Timon

Zwiadowca

• Użytkownik
  • PipPip
  • 50 postów
  • LocationŚwiętochłowice
Od mojego ostatniego posta w tym temacie to praktycznie dzień w dzień rower :D Do pracy, z pracy, do lasku, na przejazdżkę.... a ze na krótkie przejażdżki nie wybywam to i dzienny kilometraż nie jest słaby^ (musze w końcu zainwestowac w licznik)

Ruch to zdrowie Panowie więc wskakiwac na rowery a samochody "w miarę mozliwości" (czyt. ile się da) zostawiac w garazach.!
Raz kozie śmierć.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych