W najbliższym czasie wybieram się do Krakowa i Warszawy. Będę miał trochę wolnego czasu i zastanawiałem się czy ktoś może polecić jakieś tamtejsze sklepy. Dalej w temacie możemy podawać adresy sklepów i opinie o nich, aby każdy zombie-maniak na wakacjach wiedział gdzie zajrzeć :)
P.S. Nie miałem pojęcia gdzie umieścić temat więc jakby co to proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu.
Welcome to Zombie Zone Forum
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!
Napisano 17 sierpień 2011 - 07:49
Jak ktoś będzie w Łodzi to polecam zajrzeć do sklepu Biała Broń na Narutowicza 47, mają dużo sprzętu, noży, ciuchów,ogólnie najbardziej znane marki typu Benchmade, Helikon, 5.11.
Kolejny sklep, ale to już pozycja obowiązkowa jak jesteś w Łodzi ;) , to CQB Tactical, tutaj nie muszę chyba go opisywać :) , na Przybyszewskiego 104, sklepy militarne są jeszcze na Tuwima 10, Brzeźnej 3, Rzgowskiej 180 wszystkie fajne i można coś w nich kupić, a jeszcze Militaria.pl na Piotrkowskiej 25.
Gadam w Warszawie polecam sklep Azymut na Corazziego 4 i Pentagon na Jana Pawła II 61.
Kolejny sklep, ale to już pozycja obowiązkowa jak jesteś w Łodzi ;) , to CQB Tactical, tutaj nie muszę chyba go opisywać :) , na Przybyszewskiego 104, sklepy militarne są jeszcze na Tuwima 10, Brzeźnej 3, Rzgowskiej 180 wszystkie fajne i można coś w nich kupić, a jeszcze Militaria.pl na Piotrkowskiej 25.
Gadam w Warszawie polecam sklep Azymut na Corazziego 4 i Pentagon na Jana Pawła II 61.
Napisano 17 sierpień 2011 - 11:31
W Toruniu Warto odwiedzić sklep "Army shop" na Mostowej 13. Jest to sklep Militarno Harcerski. Mają tam rzeczy w większości z helikonu, trochę noży, kompasy, plecaki, parę wiatrówek etc., ostatnio zauważyłem że zaczął im się powiększać trochę asortyment. Obsługa na 10/10 pkt. Bardo dobrze się można dogadać i uzyskać rzetelnej odpowiedzi. Ogólnie polecam sklep :)
Jest jeszcze sklep na ul.:
-Świętej Katarzyny 4 - Sklep Militarno wędkarski
-Dąbrowskiego 6 - sklep militarny
Jest jeszcze sklep na ul.:
-Świętej Katarzyny 4 - Sklep Militarno wędkarski
-Dąbrowskiego 6 - sklep militarny
Rzeczy niemożliwe załatwiam od razu, cuda zajmują mi trochę czasu...
Napisano 28 grudzień 2011 - 17:39
a czy ktoś może powiedzieć coś o sklepie comando.pl? mają trochę fajnych rzeczy, taniej niż w innych sklepach i planuję coś u nich kupić, ale nie wiem, czy są godni zaufania.
Napisano 28 grudzień 2011 - 20:41
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry